hvelvet
Christer Futsæther Christer Futsæther

Noen ord fra Hvelvets gründer, Christer Futsæther.

Først og fremst, takk for at du tar deg tid til å besøke våre hjemmesider! I en hektisk hverdag er alle sekunder verdifulle og informasjonen vi absorberer skal alle helst være relevant og interessant. Da jeg flyttet til Lillestrøm høsten 2013, var det med lite kunnskap om regionen og dertil like stor spenning om hvordan livet ville arte seg her på Nedre Romerike. Ganske umiddelbart ble spenningen byttet ut med glede, entusiasme og store ambisjoner om et godt liv, både privat og på jobb. Nærhet til “alt” og særdeles hyggelige mennesker er lett å like.

De første årene av livet på Lillestrøm ble brukt til pendling til og fra mitt forrige reklamebyrå. Vi hadde avdelinger på Gjøvik, Hamar og Oslo, og Lillestrøm var slikt sett midt i smørøyet. I årene med pendling, brukte jeg også tiden på å utforske den lokale reklamebransjen og det viste seg at det var opptil flere dyktige aktører i området. Fellesnevneren var lokal forankring og faglig dyktighet. En annen fellesnevner var at alle var forholdsvis små i nasjonal målestokk. Riktignok med nasjonale aktører på kundelisten, men allikevel små. Tanken om et ambisiøst kommunikasjonsmiljø begynte å forme seg. Et miljø som skulle gi synergieffekter, faglig påfyll og ikke minst sette regionene på kartet ble byggesteinene i prosjektet.

Et miljø som skulle gi synergieffekter, faglig påfyll og ikke minst sette regionene på kartet ble byggesteinene i prosjektet.

Det var med andre ord bare å sette i gang. Ganske raskt blinket det seg ut noen potensielle samarbeidspartnere. Designo, Webrespons og Right Brain, hver med sin unike kompetanse innenfor kommunikasjon og teknologi, sa seg umiddelbart interessert i prosjektet. Etter noen måneder med jakt etter egnede lokaler, falt valget på det mest sentrale og urbane Lillestrøm har å by på, Torvet, midt i sentrum.

Det er nå med stor glede jeg nå kan si velkommen til Hvelvet Kommunikasjonsmiljø!

Med vennlig hilsen
Christer Futsæther
m: 932 60 311
e: christer@ahlin.no